Wie zijn wij

Over ons

Waarom een wagen bij Csd motors kopen?

Wij zijn een dynamisch bedrijf met reeds 35 jaar ervaring in nieuwe en  jonge tweedehandswagens van bankbeslag en contractbreuk leasing.
Christian en Serge Duyck (CSD) sloegen  samen de handen in elkaar met veel  passie en dynamiek om een optimale dienstverlening te garanderen, zodat onze klanten op beide oren kunnen slapen !


Wij zijn ieders contactpersoon om intussen toch continu elke werkfase op te volgen, zodat wij onze klanten steeds gedetailleerd en met kennis van zaken technische uitleg kunnen verschaffen.


Naast onze eigen permanente voorraad van ongeveer 100 wagens hebben wij een onbeperkte toegang tot een grote database voorraden van onze trouwe leveranciers in België en andere EU-lidstaten.

Hierdoor kunnen wij de levertermijnen aanzienlijk verkorten en kan u ook op interessante voorwaarden rekenen.


Als onafhankelijk bedrijf werken we hard aan kostenbeheersing én kwaliteitsverhoging. Hierdoor genieten onze klanten van een betaalbare service. Openheid en betrouwbaarheid is een hoge prioriteit.


Steeds met de focus op ‘verrassen’ met dat tikkeltje meer en het begeleiden van de klant van aankoop tot onderhoud. Duidelijke afspraken, een eenvoudige organisatie, transparantie van de facturatie én flexibiliteit en communicatie tussen medewerker/klant zijn een must. Garanties

Naast de verkoop en financiering van uw droomwagen staan wij ook in voor de na-verkoop ervan.

Voor zowel onderhoud als herstellingen staan wij dagelijks voor u klaar zodat u ook na uw aankoop op ons kunt blijven rekenen.

Buiten de fabrieksgaranties op onze wagens, bieden wij ook wagens aan met een zeer volledig Garantieprogramma en 24u/24u bijstand.

CSD MOTORS :waar  een klant geen nummer is !

 

DUYCK CHRISTIAN: aankoop & verkoop en service naverkoop

DUYCK SERGE       : aankoop & verkoop en kredietbemiddeling